Evaluation of competitiveness of top-grades of ultrapasterized milk in the conditions of Covid-19 - Núm. 10-39, Marzo 2021 - Amazonía Investiga - Libros y Revistas - VLEX 908531823

Evaluation of competitiveness of top-grades of ultrapasterized milk in the conditions of Covid-19

AutorOleg Ilyasovich Katlishin
CargoOleg Ilyasovich Katlishin, Perm State Agro-Technological University named after Academician D.N. Pryanishnikov, Russia PhD in Economics, Associate Professor of Department of Commodity Research and Ex-amination of Goods, Perm State Agro-Technological University named after Academician D.N. Pryanishnikov, Russia; Associate Professor of Department...
Páginas16-27
    • Este documento está disponible en versión original sólo para clientes de vLex

      Consulta este documento y prueba vLex durante 7 días
    • PRUÉBALO

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR